Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendebelgie.nl


  Helderzienden uit Belgie geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendebelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Kort en krachtig. Heel lief en overtuigend. Was een mooie reading, ook dingen ter sprake gekomen die zij niet kon weten. Mathilda kwam oprecht en eerlijk over, zegt alles, dus niet alleen wat je wilt horen. Spannende voorspellingen gedaan, ik laat ook zeker weten wanneer deze zijn uitgekomen.




Ervaring van Salma met helderziende Mathilda   Ervaring van Salma met helderziende Mathilda   Ervaring van Salma geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Heb een heel fijn gesprek gehad met Mathilda. Alles wat ze zei klopte. Zeker een aanrader om te bellen.




Ervaring van Do met helderziende Mathilda   Ervaring van Do met helderziende Mathilda   Ervaring van Do geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  hoi Jos

ik wil mijn waardering uitspreken.
Ik kan altijd met mijn vraag bij je terecht
en tot nu is het uitgekomen.
ik bel je binnen kort.




Ervaring van concetta met helderziende Jos   Ervaring van concetta met helderziende Jos   Ervaring van concetta geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Lieve Sissi, twee weken geleden vroeg ik aan u of mijn dochter en schoonzoon veilig terug naar huis zouden komen van de vakantie bestemming. U zij volmondig ja en ja, ze zijn veilig en gezond terug gekomen. Dank je wel voor het goede raad.




Ervaring van Linda met helderziende Sissi   Ervaring van Linda met helderziende Sissi   Ervaring van Linda geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Lieve Sara, gisterenavond heb ik jou voor de eerste gesproken. Wat ben jij fenomaal. Vanaf de eerste woorden had je me meteen mee. Je bent heel duidelijk, draait er niet om heen en best een humor die ik kan smaken. Niks is jou te vreemd of te veel. Heel duidelijk en zuiver consult gehad van jou. Mocht ik kunnen, ik plukte al de sterren van de hemel, want je bent het waard. Liefs en tot hoors.




Ervaring van Sofie met helderziende Sara   Ervaring van Sofie met helderziende Sara   Ervaring van Sofie geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Bedankt voor je mooie consult. Kan alles plaatsen wat je zegt, super en het komt ook uit. Ga je vaak bellen je bent mijn favoriet.




Ervaring van Wendy met helderziende Noura   Ervaring van Wendy met helderziende Noura   Ervaring van Wendy geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olivia
  Ervaring met helderziende Olivia
  Olivia is heel erg goed in het beschrijven van iemand anders, zonder een aanwijzing te hebben gekregen. Zeer gedetailleerd. Indrukwekkend.




Ervaring van Vlinder met helderziende Olivia   Ervaring van Vlinder met helderziende Olivia   Ervaring van Vlinder geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Domi
  Ervaring met helderziende Domi
  Toffe madam, voelt de dingen die spelen zeer goed aan, zaten meteen op dezelfde golflengte. Houd je niet langer dan nodig aan de lijn. Klaar en duidelijk consult.




Ervaring van S. met helderziende Domi   Ervaring van S. met helderziende Domi   Ervaring van S. geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Domi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Lieve Adora,
Ik sprak je begin vorige maand voor het eerst. Het eerste wat je zei het is net een puppy. Hij neemt af en toe de benen, maar het komt goed.
Inmiddels heb ik hem een aantal keer gesproken en gezien. Nu geduldig afwachten en hopen dat hij snel op zal groeien in deze periode van bezinning.
Heb er alle vertrouwen in. Dank.




Ervaring van N met helderziende Adora   Ervaring van N met helderziende Adora   Ervaring van N geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Sarina, je bent een meerwaarde op de lijn. Bedankt om mijn blokkades weg te nemen, ik stond er niet helemaal achter daarom de getuigenis wat later. Ik wil je enorm bedanken om me terug in het positieve energie te zetten en mijn blokkades weg te nemen. Ik voel me stukken beter, dank je wel xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sarina   Ervaring van Anoniem met helderziende Sarina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende May Kensley
  Ervaring met helderziende May Kensley
  Lieve May, ik wil je ontzettend bedanken voor het liefdevolle gesprek en de inzichten die je mij hebt gegeven. Je weet mensen heel goed te lezen en te doorgronden. Het contact met mijn overleden moeder was goud. Bedankt voor alles en hoop je over een tijd weer te spreken.




Ervaring van Soldaatje met helderziende May Kensley   Ervaring van Soldaatje met helderziende May Kensley   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Beste Noura, dankzij jou ben ik gespaard gebleven van een hele hoop ellende. Ik belde voor een bepaald onderwerp maar u legde de focus op iets totaal anders. Iets wat belangrijker was dan de vraag die ik stelde. Door dat in mijn achterhoofd te houden heb ik tijdig kunnen ingrijpen. En ik voel dat wanneer dit volledig opgelost is dan zal de rest vanzelf in orde komen. Nu heb ik beseft dat piekeren weinig zin heeft het kan je alertheid doen afdwalen en men leeft niet meer in het nu.




Ervaring van AgDP met helderziende Noura   Ervaring van AgDP met helderziende Noura   Ervaring van AgDP geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Waar anderen zeiden dat ik geen hoop meer moest hebben bleef jij bij je inzichten en zei dat ik geduld moest hebben en blijven geloven. Tijd kon je niet zeggen. Wel dat het zou gebeuren in een negatieve tijd. Wat had je gelijk. Alles valt op zijn plaats. Ik ben je zo dankbaar dat jij mij telkens weer hoop gaf en dat ik daardoor niet opgegeven heb.
Duizend sterren voor jou. David.




Ervaring van David met helderziende Mari Elena   Ervaring van David met helderziende Mari Elena   Ervaring van David geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende May Kensley
  Ervaring met helderziende May Kensley
  Lieve May, ik wil je ontzettend bedanken voor het liefdevolle gesprek en de inzichten die je mij hebt gegeven. Je weet mensen heel goed te lezen en te doorgronden. Het contact met mijn overleden moeder was goud. Bedankt voor alles en hoop je over een tijd weer te spreken.




Ervaring van Soldaatje met helderziende May Kensley   Ervaring van Soldaatje met helderziende May Kensley   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Beste Annick, sorry maar de lijn werd plotseling verbroken. Bedankt. Je bent heel goed. Ze ziet de dingen zoals ze zijn zonder dat ik wat zeg. Je bent heel eerlijk. Ik weet dat het van lange duur is en dat ik geduld moet hebben.
Thx Kat.




Ervaring van Kat met helderziende Annick   Ervaring van Kat met helderziende Annick   Ervaring van Kat geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  heerlijk Dirk.
Recht voor uit en zonder omwegen, Jammer dat niet verder in de toekomst kon zien ,maar ik heb wel wat aan je melding.
Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Mirella Hulskamp met helderziende Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp met helderziende Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Lieve lieve Stephanie. Dank je wel voor gisteravond je hebt me echt weer een rustig gevoel gegeven. Je had gelijk het lag dichtbij dat ik iets zo horen en ja hoor vandaag de eerste berichtjes. Lieverd je bent leuk lief en een topper. We hebben weer gelachen nog de filmpjes bekeken hahahaha. Heel veel liefs.




Ervaring van Mirjam met helderziende Stephanie   Ervaring van Mirjam met helderziende Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Vandaag Sharida 2 x gebeld, wat vertelde deze dame rake dingen. Stelde me gerust dat ik alles moest loslaten en zijn gangetje moest laten gaan ivm een man waar ik een soort chemie met had. Dus afwachten, je zei ook dat ik vrijdag zeker aan het werk ging zijn, en hiervan heb ik dan ook juist bevestiging van gekregen. Ga er dan ook met een gerust hart naartoe en laat de liefde open bloeien. Bedankt lieve dame.




Ervaring van Inge met helderziende Sharida   Ervaring van Inge met helderziende Sharida   Ervaring van Inge geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve lieve Gunter, het is altijd geruststellend om u te spreken. Maar daarnaast bent u een van de liefste mensen die ik ken. Altijd eerlijk en begripvol. Ik hoop op goede tijden.

Uw vaste beller(Jezus, u weet wel) xx.




Ervaring van Duitsland met helderziende Gunter   Ervaring van Duitsland met helderziende Gunter   Ervaring van Duitsland geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Hallo Lili, je zei onlangs dat er geld naar me toe zou komen, had zelf geen idee wat of hoe. Wel je had weer een keertje gelijk, zoals zovele keren. Vandaag brief ontvangen dat ik nog recht heb op een premie anno 2017, had daar geen benul van. Je bent geweldig. Zoveelste maal juist dus ik blijf vertrouwen hebben in wat je me zegt met een lach naar de liefde. Dankjewel, een trouwe beller.




Ervaring van trouwe beller met helderziende Lili   Ervaring van trouwe beller met helderziende Lili   Ervaring van trouwe beller geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Lieve lieve stefhanie.dank je wel voor gisteravond je he me echt weer een rustig gevoel gegeven en je had gelijk het lag dichtbij dat ik iets zo horen en ja hoor vandaag de eerste berichtjes .lieverd je bent leuk lief en een topper.
En we hebben weer gelachen nog de filmpjes bekeken hahahah
Heel veel liefs .




Ervaring van Mirjam met helderziende Stephanie   Ervaring van Mirjam met helderziende Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende May Kensley
  Ervaring met helderziende May Kensley
  Ik heb jou al eerder gebeld en wilde je nog zeggen dat alles wat je me vertelde al is uitgekomen. Dankjewel voor jou duidelijke consult van vandaag . Je kon zelfs zien waar de persoon waarover ik sprak nu mee bezig is. Je hebt me duidelijk laten inzien wat zijn bedoeling met mij is en waarom hij zich zo gedraagt. Ik twijfelde al zo lang aan zijn oprechtheid en je hebt al mijn twijfels ineens weg genomen. Ik ben u zo dankbaar Roos .




Ervaring van Roos met helderziende May Kensley   Ervaring van Roos met helderziende May Kensley   Ervaring van Roos geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  In 1 woord: TOPPER. Ik heb vertrouwen in haar.




Ervaring van Marina met helderziende Sarina   Ervaring van Marina met helderziende Sarina   Ervaring van Marina geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Lekker duidelijk antwoord. Recht door zee daar ben ik blij mee.




Ervaring van Mirella met helderziende Vitta   Ervaring van Mirella met helderziende Vitta   Ervaring van Mirella geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Jij hebt het gewoon echt iedere keer goed. Nu ook weer met bijzonder werk wat ik mag gaan doen. De gesprekken zijn superfijn: geen gezweef of gezwats maar gewoon normaal :). Bedankt Tess. Ik ga knallen.




Ervaring van I met helderziende Tess   Ervaring van I met helderziende Tess   Ervaring van I geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Ja, ik ga er werken. Joke had gelijk, ze zag groen licht. En het is inderdaad een go.




Ervaring van Ilse met helderziende Joke   Ervaring van Ilse met helderziende Joke   Ervaring van Ilse geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Dank je wel soraya, het gesprek met je gaf mij een goeie gevoel en een rust. Nu weet ik waar ga ik aan beginnen en wat moet ik veranderen. Hartelijk bedankt voor uw adviezen ik zal hun aannemen.




Ervaring van Jamila met helderziende Soraya   Ervaring van Jamila met helderziende Soraya   Ervaring van Jamila geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Zeer lieve dame met een enorm grote gave , ze wist me dingen te vertelen die ze eigenlijk niet kon weten. Cassandra is een kei in invoelen ze heeft me letterlijk omvergeblazen, ze behoort duidelijk tot de beste op deze lijn.




Ervaring van Visje met helderziende Cassandra   Ervaring van Visje met helderziende Cassandra   Ervaring van Visje geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Hallo Tineke, heb u zojuist aan tel gesproken. U zei dat ik me heel verbonden voelde met Spanje, en dat ik de stap ga nemen om daar te gaan werken wonen.Ook dat er een nieuwe man op mijn weg zou komen heel snel, ik heb de sleutel in de hand zei u en ik mag bepalen wat of hoe of met wie. Nou we gaan het zien of hopelijk proeven beleven. Laat u weten als uw voorspelling over mij gaat uitkomen. Lieve groet, Hannie.




Ervaring van Hannie met helderziende Tineke   Ervaring van Hannie met helderziende Tineke   Ervaring van Hannie geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoe
  Ervaring met helderziende Zoe
  Lieve Zoe,
Vandaag heb ik besloten om na al jou consulten een reactie te schrijven. Ik vind je top.
Een wijze vrouw en down to Earth
Voor mij ben je een top consulent.
Dank je om er telkens weer voor mij te zijn. Je vriendin. Je herkent mij gelijk als ik bel. Een echte Aanrader .




Ervaring van R met helderziende Zoe   Ervaring van R met helderziende Zoe   Ervaring van R geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieverd. Bedankt voor je reading. Je hebt het tot nu altijd raak gehad. Ook al is het niet altijd leuk om te horen . Ga zo door en we bellen snel weer x.




Ervaring van Vanessa met helderziende Mathilda   Ervaring van Vanessa met helderziende Mathilda   Ervaring van Vanessa geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Beste Noura, je hebt nog een keer de spijkers op de kop geslagen. Fantastisch. Gisteravond met elkaar gesproken en je hebt een hele puzzel in elkaar gezet. Top.




Ervaring van Nelly met helderziende Noura   Ervaring van Nelly met helderziende Noura   Ervaring van Nelly geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve Exena, heel erg bedankt voor de gesprekken die ik met u heb gehad. Het voelt erg vertrouwd om met u te praten. U weet onmiddellijk wat er heeft afgespeeld, wat er nu gaande is en wat er gaat gebeuren. U bent 1 van de weinigen op de lijn die echt de realiteit weet te vertellen. U heeft mij gerustgesteld en weer vertrouwen gegeven. Met uw gaven heeft u mij ontzettend geholpen.
U bent erg goed.
Ontzettend bedankt. Tot bellens, dikke knuffel Kristal.




Ervaring van Kristal met helderziende Exena   Ervaring van Kristal met helderziende Exena   Ervaring van Kristal geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Het is net als of je met een engel spreekt,
daarom ben meer dan 10 sterren en 10 punten waard.
Ik bel je de volgende x zeker weer terug.
Groetjes van Loes.




Ervaring van Loes met helderziende Gazali   Ervaring van Loes met helderziende Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Goeieavond Dirk, ik als man ben niet zo'n lijnbeller, ik koos jou toevallig uit, en het was alsof het zo moest zijn. Je hebt voor mij eens uitgevlooid wat de persoon in kwestie eigenlijk betekende, en wat de bedoelingen waren. En je had het bij het rechte eind. Ik ga je raad opvolgen. Zeer vriendelijke groeten Rudy.




Ervaring van Rudy met helderziende Dirk   Ervaring van Rudy met helderziende Dirk   Ervaring van Rudy geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendebelgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendebelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendebelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendebelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden