Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendebelgie.nl


  Helderzienden uit Belgie geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendebelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Patries heeft mij wederom ontzettend geholpen in haar voorspellingen maar ook dmv reiki kan zij energie sturen waar ik ontzettend veel aan heb en gehad heb.
Elke keer komen haar voorspellingen uit.
Geen vraag is te gek.
Invoelen op personen kan zij als de beste waardoor er veel duidelijkheid komt .
Patries je bent een bijzondere vrouw met heel veel verschillende gaves .
Mijn reddende Engel die ik iedereen gun .




Ervaring van H met helderziende Patries   Ervaring van H met helderziende Patries   Ervaring van H geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Zeer goede uitleg, gevoelsmatig. Gaf het mij meteen een goed gevoel. En nu kijken wat er gaat gebeuren ben zeer benieuwd. Maar lobke is een zeer goed paragnoste.




Ervaring van Jennifer  met helderziende Lobke   Ervaring van Jennifer  met helderziende Lobke   Ervaring van Jennifer geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.




Ervaring van Madelein met helderziende Olga   Ervaring van Madelein met helderziende Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Samantha
  Ervaring met helderziende Samantha
  Samantha is zo goed, 100 Procent een aanrader. Alles wat ze in de kaarten zag is uitgekomen.

Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te kunnen bellen. Veel liefs




Ervaring van Lieselot met helderziende Samantha   Ervaring van Lieselot met helderziende Samantha   Ervaring van Lieselot geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  Lieve Bo, wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.




Ervaring van Saskia met helderziende Bo   Ervaring van Saskia met helderziende Bo   Ervaring van Saskia geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane, pracht mens, dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb er vertrouwen in. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel Morgane.




Ervaring van Tess met helderziende Morgane   Ervaring van Tess met helderziende Morgane   Ervaring van Tess geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane, hartelijk dank voor de kaartlegging, ik ben zo benieuwd of alles werkelijk uitkomt, maar voorlopig ziet alles er positief uit.
Ik hoop je over een tijd een belletje te geven met goed nieuws.

Warme groet




Ervaring van Roos met helderziende Morgane   Ervaring van Roos met helderziende Morgane   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Malie
  Ervaring met helderziende Malie
  Dag Malie, dank voor de steun, de eerlijkheid, u bent een gouden vrouw. Ik zal zeker trachten minder onzeker te zijn met uw wijze raadgevingen zal me dat wel lukken. Na met u gepraat te hebben voel ik mij veel beter, dank u van harte lieve Malie.




Ervaring van Marjorie met helderziende Malie   Ervaring van Marjorie met helderziende Malie   Ervaring van Marjorie geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Yourah, altijd nadat ik je gesproken heb, vind ik altijd de rust weer terug. Ik hoop dat je nog lang op de lijn blijft. Je bent een medium met een warm hart




Ervaring van Ray met helderziende Yuorah   Ervaring van Ray met helderziende Yuorah   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Je hebt me weer hoop gegeven in heel moeilijke tijden, je raad en je optimisme brachten me er bovenop. Nu je voorspelling ook is uitgekomen, ben je natuurlijk helemaal TOP. Bedankt Yuorah.




Ervaring van Paulina met helderziende Yuorah   Ervaring van Paulina met helderziende Yuorah   Ervaring van Paulina geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Beste Aurora, jij bent erg goed. Voor iedereen de moeite waard om te bellen. Weet waar ze het over heeft en draait er niet omheen.




Ervaring van Vanessa met helderziende Aurora   Ervaring van Vanessa met helderziende Aurora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Karen is altijd duidelijk en legt me alles stap per stap uit. Ik kan Karen aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Karen, je bent een warme paragnost.




Ervaring van Noa met helderziende Karen   Ervaring van Noa met helderziende Karen   Ervaring van Noa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Lieve Annick, met jouw fijne stem en heldere voorspellingen maak jij het allemaal wat overzichtelijker en duidelijker voor mij.






Ervaring van Jada met helderziende Annick   Ervaring van Jada met helderziende Annick   Ervaring van Jada geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jack
  Ervaring met helderziende Jack
  Jack, je zag heel duidelijk hoe de situatie is en je haalde ook details aan die ik je helemaal niet vertelde, maar het klopt helemaal.




Ervaring van Chantal met helderziende Jack   Ervaring van Chantal met helderziende Jack   Ervaring van Chantal geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jack  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is kort maar krachtig, vertelt wat hij ziet en niks meer of minder.
Zeer duidelijk, werkelijk een top paragnost.

Liefs Z




Ervaring van Zoe met helderziende John   Ervaring van Zoe met helderziende John   Ervaring van Zoe geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Hallo lieve Caroline,
Hartelijk bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven, je slaat iedere keer weer de spijker op zijn kop.
Wat ik zo mooi aan je vind, is je oprechtheid, zuiverheid en de tijd die je neemt om te antwoorden.
Van daaruit komt alles helder en duidelijk over.

Warme groet






Ervaring van Fleur met helderziende Caroline   Ervaring van Fleur met helderziende Caroline   Ervaring van Fleur geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Hoi Thaiis

Mijn vertrouwen in jou is groot, jij brengt altijd weer rust in mij door je wijze raadt en antwoorden te geven die ik nodig heb.

Je bent een krachtig medium en echt een toevoeging in mijn leven.



Dikke knuffel A




Ervaring van Anna met helderziende Thaiis   Ervaring van Anna met helderziende Thaiis   Ervaring van Anna geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Aurora is duidelijk, krachtig en to the point in het consult. Je weet gelijk waar je aan toe bent en het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.

Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op staat.



Dankjewel Aurora, Liefs J




Ervaring van Janette met helderziende Aurora   Ervaring van Janette met helderziende Aurora   Ervaring van Janette geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Adora

Wat ben ik blij dat jij op de lijn bent. Ik wil je hierbij bijzonder bedanken. Zo fijn hoe goed jij kan invoelen. Je bent echt een medium van waarde

Groeten M




Ervaring van Marianne met helderziende Adora   Ervaring van Marianne met helderziende Adora   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lili,

Keer op keer zit jij goed, je ziet het snel en geeft mij altijd weer een beter gevoel.
Ik ben erg blij en tevreden over je.

Tot snel weer - M





Ervaring van Mieke met helderziende Lili   Ervaring van Mieke met helderziende Lili   Ervaring van Mieke geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique is zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Liefs Sharida




Ervaring van Sharida met helderziende Monique   Ervaring van Sharida met helderziende Monique   Ervaring van Sharida geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane, je bent een zeer aangenaam medium, weet veel te vertellen en echte kennis is wel te merken.
Was echt een top en aangenaam gesprek
Zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Groet G




Ervaring van Gert met helderziende Morgane   Ervaring van Gert met helderziende Morgane   Ervaring van Gert geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Liefste John

Dank je dat je altijd klaar staat voor mij . Vind het fijn praten met je en kom dan weer tot rust.
Ik bel zeker terug.




Ervaring van Ray met helderziende John   Ervaring van Ray met helderziende John   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Beste loesje
Steeds als ik je weer lastig val weet je mij te kalmeren. Ben een stuk rustiger. Ik negeer nu alles en geloof ook dat alles reuze mee zal vallen. Zal nooit iemand onderschatten maar ik geloof wel in je woorden dat zij me niks kan doen en me ook met rust zal laten.

Tot snel liefs R




Ervaring van R met helderziende Louisa   Ervaring van R met helderziende Louisa   Ervaring van R geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Lieve Caroline,
Jouw reading was spot on, je doorzag de situatie op liefdesvlak en gaf aan vertrouwen te houden. Ik voelde mij bij jou gehoord en volledig begrepen. Nogmaals dank voor jouw mooie reading. Zodra er veranderingen zijn laat ik jou dit uiteraard weten.

Heel veel liefs,




Ervaring van Anoniem met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dank Lobke,nogmaals!
Zoals je vertelde, het is uitgekomen :-))





Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane, ik ben echt fan van jou.
Duidelijk en doelgerichte antwoorden,
tot spoedig meid.




Ervaring van nina met helderziende Morgane   Ervaring van nina met helderziende Morgane   Ervaring van nina geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aylin
  Ervaring met helderziende Aylin
  Ik spreek al een tijdje regelmatig met Aylin. ik heb wat moeite met vertrouwen houden hier en daar, is vandaag gebleken dat iets wat ze al vaker vertelt wederom echt klopt.
Heel fijn, dank je voor al je licht en helderheid!




Ervaring van Paas ei met helderziende Aylin   Ervaring van Paas ei met helderziende Aylin   Ervaring van Paas ei geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Malube Angel
  Ervaring met helderziende Malube Angel
  Zeer professioneel medium. Behandelt vragen vanuit de kern en geeft zicht op stappen naar oplossingen. Goede aanrader.




Ervaring van johan met helderziende Malube Angel   Ervaring van johan met helderziende Malube Angel   Ervaring van johan geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malube Angel  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. De manier hoe je details kunt meegeven zoals een persoon beschrijven of bepaalde situaties is spot on. Je blijft altijd consistent in je antwoorden over de situaties waar ik mee inzit. Jij hebt een unieke gave en ik bel je zeker nog. Een dikke aanrader.




Ervaring van Feline met helderziende Sid   Ervaring van Feline met helderziende Sid   Ervaring van Feline geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Remon
  Ervaring met helderziende Remon
  Wat een fijn en Duidelijk gesprek dank je wel




Ervaring van E met helderziende Remon   Ervaring van E met helderziende Remon   Ervaring van E geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Wendy
  Ervaring met helderziende Wendy
  Zeer goed medium. Vraag niets aan informatie dan leeftijd en namen. En dan komt het een beschrijving die je in de situatie volledig zult kunnen plaatsen. Op zeer betrouwbare wijze gaat Wendy te werk. Ze is echt een aanrader.




Ervaring van jelle met helderziende Wendy   Ervaring van jelle met helderziende Wendy   Ervaring van jelle geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Wendy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Wat een ontzettend lieve man hij is heel duidelijk, begripvol en een goed luisterend oor.
Had nog wel uren kunnen doorpraten Zeker een aanrader en tot de volgende.




Ervaring van Els met helderziende Gazali   Ervaring van Els met helderziende Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Thaiis,

na enkele anderen gebeld te hebben, geeft u mij het fijnste gevoel, waarvoor dank.
Je zegt waar het op staat, al kan dit zowel positief als negatief uitvallen. Eerlijkheid gewoon, WAUW !
Ik heb er vertrouwen in en hoop oprecht dat dit loopt zoals verwacht. Loslaten kan ik en wil ik nog niet, zoals je aangaf en is ook nog niet aan de orde. Ik hou je op de hoogte.

Veel liefs

M en M




Ervaring van M & M met helderziende Thaiis   Ervaring van M & M met helderziende Thaiis   Ervaring van M & M geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Heb meerdere keren een fantastisch consult gehad met helderziende Odette. Odette heeft het keer op keer bij het juiste eind. Odette gaf me duidelijkheid en toekomstinzichten die nu uitkomen.




Ervaring van Priscillia met helderziende Odette   Ervaring van Priscillia met helderziende Odette   Ervaring van Priscillia geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendebelgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendebelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendebelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendebelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden