Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendebelgie.nl


  Helderzienden uit Belgie geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Nina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendebelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina, bedankt voor je antwoorden op sommige vlakken heb je gelijk de rest zie ik wel. Fijne werkweek.




Ervaring van Rita met helderziende Nina   Ervaring van Rita met helderziende Nina   Ervaring van Rita geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina, jij bent heel goed je weet precies wat de antwoorden zijn. Een compliment Nina en nog bedankt. Voor jouw steun groetjes Rina.




Ervaring van rina met helderziende Nina   Ervaring van rina met helderziende Nina   Ervaring van rina geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Onlangs kreeg ik van Nina te horen dat ik een teleurstelling zou hebben in de prive sfeer. Ik dacht op welke manier dan. En ja hoor binnen een week had ik een afspraak om iets te ondernemen waar ik hulp bij nodig had en dezelfde dag melden 3 mensen zich af. Superblij met je advies en luisterend oor.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Al vaak met Nina gebeld, vlotte dame, zonder aarzeling antwoorden, en vaak raak over wat ik wens te weten. Deze maal eerste maal een mailtje wilde ook eens wat lezen keigoed. C C.




Ervaring van Chapo met helderziende Nina   Ervaring van Chapo met helderziende Nina   Ervaring van Chapo geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Super lieve en eerlijke vrouw
Bedankt
Irma .




Ervaring van Irma met helderziende Nina   Ervaring van Irma met helderziende Nina   Ervaring van Irma geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina ,

Blij met u gepraat te hebben alles klopt zoals en bus
Bedankt tot de volgende
Grt Tanja.




Ervaring van Tanja met helderziende Nina   Ervaring van Tanja met helderziende Nina   Ervaring van Tanja geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina zat er wederom bovenop. Ik voelde mij niet goed en ze wist precies te vertellen wat er aan de hand was. Regelmatig bel ik op met iets wat ik voor ogen heb en dan zegt zij: nee hoor je gaat het toch anders doen. En uiteindelijk loopt het ook zo. Voorspellingen korte termijn zijn altijd raak.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina jij bent de beste het klopt wat je zegt ik moet even nog geduld hebben. Nina jou uitleggen is ook goed ik ben blij er mee. Nina het beste groetjes Rina.




Ervaring van Rina met helderziende Nina   Ervaring van Rina met helderziende Nina   Ervaring van Rina geplaatst op 21 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina, ik wil je bedanken voor je luisterend oor en geruststellende woorden. Ik hoop dat alles wat je aangegeven hebt mag blijven uitkomen. Ik blijft hoopvol. Ik wacht het rustig af. Ik laat je weten hoe het verder gelopen is.

Mag God je zegenen met deze mooie gave.
Groetjes Verginia.




Ervaring van Verginia met helderziende Nina   Ervaring van Verginia met helderziende Nina   Ervaring van Verginia geplaatst op 21 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Duidelijk antwoord op mijn vraag, nu maar hopen dat het uit komt. Bedankt Nina .




Ervaring van Mireille met helderziende Nina   Ervaring van Mireille met helderziende Nina   Ervaring van Mireille geplaatst op 13 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik heb altijd hele fijne gesprekken met Nina. Ze is een lieve vrouw, ze weet de dingen duidelijk te zeggen en ze geeft je vertrouwen moed en hoop. Ze is ook gezellig.




Ervaring van Sandy met helderziende Nina   Ervaring van Sandy met helderziende Nina   Ervaring van Sandy geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina is echt the best een poos geleden had ik moeilijkheden op werk en ik was oververmoeid. Ik vroeg aan haar: hoe denk je dat de gesprekken met de bedrijfsarts zullen verlopen? Ze was de enige die me vertelde dat ik me moest voorbereiden en dat het pittig zou worden.




Ervaring van Indranie met helderziende Nina   Ervaring van Indranie met helderziende Nina   Ervaring van Indranie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina, Dank je wel dat je er altijd bent wanneer ik je nodig heb. Je hebt het altijd bij het rechte eind. Je bent direct en super spontaan. Je bent echt een Luisterend oor. Een Topper.

Liefs de Lastpak .




Ervaring van Lastpak met helderziende Nina   Ervaring van Lastpak met helderziende Nina   Ervaring van Lastpak geplaatst op 10 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina is een super lieve dame met een enorme invoeling bedankt Nina om er steeds voor mij te zijn.




Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina. Heb net jou antwoord op mijn vraag en jou antwoord is zeer positief voor mij Nina ben heel erg blij. Ik weet dat je de beste ben in jouw voorspelling. Nina je heb mij goed op weg geholpen. Bedankt groetjes Rina.




Ervaring van Tamai met helderziende Nina   Ervaring van Tamai met helderziende Nina   Ervaring van Tamai geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina ik heb je hulp gevraagd en wat je zij het klop. Nu wachten op de volgende ontwikkeling hoop dat je ook hier gelijk heb.Nina je bent echt goed. En aanrader voor iedereen die net zo als ik niet meer uitkomen. Bedankt Nina. Groetjes Rina




Ervaring van Rina met helderziende Nina   Ervaring van Rina met helderziende Nina   Ervaring van Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve en beste Nina ik ben erg blij met jou antwoord je heb gelijk ik ben wat meer opener ik heb ook het gevoel dat hij mij graag mag, ik ken deze man al meer dan 7 jaar maar ik beschouwd hem eerst als vriend maar een aantal jaren geleden bij mijn verjaardag stuurde hij en groote bos bloemen met deze worden hou van je . Bedankt voor jou mail Nina.




Ervaring van Tamai met helderziende Nina   Ervaring van Tamai met helderziende Nina   Ervaring van Tamai geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik heb reuze veel ervaring met mediums en Nina steekt er met kop en schouders bovenuit. Respect Liefde en Bewondering. Bel haar gerust op en ervaar dit zelf.




Ervaring van Miny met helderziende Nina   Ervaring van Miny met helderziende Nina   Ervaring van Miny geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina ik wil je bedanken voor het mooi gesprek, en inzichten die je mij gegeven hebt vandaag Ik wacht het rustig af. Dankje wel Nina voor alles.




Ervaring van Verginia met helderziende Nina   Ervaring van Verginia met helderziende Nina   Ervaring van Verginia geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  1 van de beste mediums op deze lijn. Voorspellingen zijn tot nu toe altijd uitgekomen. Houdt het gesprek ook niet langer dan nodig is. To the point en meteen duidelijk. Bedankt voor de fijne en geruststellende gesprekken.




Ervaring van Sharon met helderziende Nina   Ervaring van Sharon met helderziende Nina   Ervaring van Sharon geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik heb Nina al diverse keren via de mail om antwoord gevraagd. en zij is zo fantastisch goed en lief in wat zij voelt en voorspelt.




Ervaring van Nathalie met helderziende Nina   Ervaring van Nathalie met helderziende Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Je beste en de liefste. Soms gaan dingen anders dan dat ze ziet, maar je hebt altijd te maken met een wil en anderen mensen. Onlangs voorspelde zij dingen over een baan en contact en alles is precies gegaan zoals ze zei. Nu de afronding nog maar verwacht niets anders dan dat het ook gaat zoals voorspelt is. Je bent een rots in de branding en denkt ook altijd mee en probeert over al het beste in te zien.




Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Wouw Nina Topdame en ondertussen mijn vaste bel maatje hier op de lijn. Gewoon omdat je een toppertje bent he. Liefs A.




Ervaring van A. met helderziende Nina   Ervaring van A. met helderziende Nina   Ervaring van A. geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina, Je bent een zeer goede paragnoste want je kon zeer zeldzame dingen zeggen uit mijn verleden. Het leek net of je er had gestaan met een bandopnemer. Je geeft ook heel veel steun voor de toekomst en heb er het volste vertrouwen in dat alles uitkomt. Trouwens er zijn al dingen die uitgekomen zijn.




Ervaring van AgP met helderziende Nina   Ervaring van AgP met helderziende Nina   Ervaring van AgP geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina, dank je wel voor ons gesprek vandaag. Ik had je 2 mnd geleden gesproken en je zei wat nu is uitgekomen. Ben helemaal blij. Je bent echt straight 2 the point, en draait nergens om heen. Je zegt het zoals het is en je hebt het nooit mis.
Dank je wel voor alles.

Veel liefs Lastpak.




Ervaring van Lastpak met helderziende Nina   Ervaring van Lastpak met helderziende Nina   Ervaring van Lastpak geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Merci Nina voor je steun, je bent echt een toppertje. Je zit er vaak bonk op, je hebt me weer verbaast toen je sprak over gemis. Terwijl je helemaal niet wist wat ik gestuurd had. Je hoort me zeker nog terug.
Liefs A.




Ervaring van A met helderziende Nina   Ervaring van A met helderziende Nina   Ervaring van A geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Super fijne , lieve dame , een echte aanrader heb al een paar gesprekken met haar gehad en een deel van je voorspellingen zijn al uitgekomen , de rest moet ik nog afwachten, maar hou je zeker op de hoogte .




Ervaring van S.A met helderziende Nina   Ervaring van S.A met helderziende Nina   Ervaring van S.A geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Dank u wel lieve mevrouw. U bent echt geweldig. En ik vind u super lief en oprecht. Ben blij dat het allemaal goed gaat komen. Ben blij u gesproken te hebben. Veel liefs S.




Ervaring van S met helderziende Nina   Ervaring van S met helderziende Nina   Ervaring van S geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina, ik heb je voor het eerst gesproken en wat een gesprek. Ik kreeg kippenvel van al de kloppen details die je had gezien. Ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.




Ervaring van Hali met helderziende Nina   Ervaring van Hali met helderziende Nina   Ervaring van Hali geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Wat een pracht van een Dame een echt toppertje op deze lijn . een echte steun en toeverlaat , een deel van de voorspellingen zijn al uitgekomen , hoop dat de rest ook nog zal uitkomen . dikke knuffel liefs A.S.




Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina , jou antwoord op mijn mail klopt er is inderdaad familie op de werkvloer die op de hoogte is. En ja ik mis haar zo en ga hier inderdaad kapot aan want krijg het niet uit mijn hoofd. Dus ik twijfel niet aan jou gave en ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van S met helderziende Nina   Ervaring van S met helderziende Nina   Ervaring van S geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Dankjewel lieve Nina voor je fijne gesprek. Ik hoop dat alles uitkomt ik laat het je weten. Liefs Mandy.




Ervaring van Mandy met helderziende Nina   Ervaring van Mandy met helderziende Nina   Ervaring van Mandy geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik bel Nina regelmatig. Ze duidt ook exacte tijd wat vele andere niet kunnen. Bedankt voor de steun, Nina. Ik vertrouw op jou en ik weet dat je gelijk bent.
.




Ervaring van Saartje met helderziende Nina   Ervaring van Saartje met helderziende Nina   Ervaring van Saartje geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Wouw Nina, dikke dikke 5 sterren waard. Al uw voorspellingen van 2 maand geleden zijn uitgekomen en dat terwijl ik er zelf niet meer in geloofde. Klasse, echt zijn geld waard.




Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina is al twee jaar lang mijn go-to medium, raadgever en vertrouwenspersoon. Ik heb eigenlijk zo wat elk medium gesproken op deze site en Nina is een van de beste. Ze kan ongelofelijk veel zien qua personen en situaties, maar is ook echt heel goed qua tijd indicaties (niet iets dat veel mediums kunnen). De verloop van talloze situaties - liefde, werk, familie - heeft zij ruim van te voren gezien. Bovendien is Nina ook nog eens een hele leuke en lieve vrouw - een genot om mee te spreken. Wij hebben elkaar natuurlijk nooit ontmoet, maar stiekem is zij ook een vriendin :) Als je echt een goed medium wil spreken, raad ik je aan om Nina te bellen.




Ervaring van F met helderziende Nina   Ervaring van F met helderziende Nina   Ervaring van F geplaatst op 5 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendebelgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendebelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendebelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendebelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden